Savonia-cupin 5. osakilpailu uisteltiin Suvasvedellä

Savonia-cupin 5. osakilpailu uisteltiin 32 venekunnan voimin ”melko” tuulisessa kelissä Vehmersalmella Suvasvedellä. Liekkö kelin ansiota, kala oli kisassa kovinkin syönnillään. Palkintopöydän putsasi suvereenisti edellisenkin osakilpailun voittanut Jari Hurskaisen venekunta (featuring Jyrki Antikainen), jolla oli lyödä puntariin kisan suurin hauki, kaksi muuta yli 5 kg haukea, reilu 50 kiloa ”perushaukea”, kuha ja kirsikaksi kakun päälle 3,4 kilon järvilohi! Saalispisteet sitä luokkaa, ettei Savonia-cupissa ennen ole nähty. Kakkoseksi uistelivat viime vuoden voittajat, Anssi Valtonen ja Mika Vuorensyrjä, saaliina jälleen komea, liki 5 kilon järvilohi. Kolmoseksi uisteli Tuomo Kuutsa venekuntineen kisan raskaimmalla haukisaaliilla (77,5 kg) muutamalla ahvenella höystettynä.

Tulokset löytyvät Osakilpailutulokset-välilehdeltä.

 

Julkaistu kohteessa Uutiset