SAVONIA-CUP ALKAA 9.6.2019 KUNTTARIN VEDOLLA!

Savonia-cupin vuoden 2019 avausveto käydään sunnuntaina 9.6.2019 Pohjois-Kallavedellä, kisakeskuksena Kylpylähotelli Kunnonpaikan rantasauna. Kunnonpaikka sijaitsee Kuopion ja Siilinjärven välissä, valtatie 5:n ja Joensuun rampin/liikenneympyrän välittömässä läheisyydessä. Kilpailualueena on Pohjois-Kallaveden yhteislupa-alue kilpailukarttaan rajatuilta osin: P-Kallavesi kisakartta (kartassa vanha päivämäärä, mutta kisa-alue on sama).

 

Veneen voi laskea vesille Kunnonpaikan vieressä sijaitsevasta Vuorelan venesatamasta (opastus Vuorelantieltä), josta parkkeeraus Kunnonpaikan paikoitusalueelle (Kunttarin veto opaskartta). Mahdollista ruuhkaa välttääkseen voi veneen operoida myös läheiseltä Vuorelan koulun venesatamasta tai Nuottarannan venerannasta, joissa molemmissa käytössä on sorapintainen loiva luonnonluiska. Näille paikoille ei ole kisajärjestäjän opastusta, sijainnit selviävät em. linkeistä. Kilpailukeskuksena oleva rantasauna sijaitsee Kylpylähotellin ”takana” rannassa. Kilpailuaika on 10-16, molemmissa päissä puolen tunnin siirtymäajat.

Tervetuloa Kunttarin Vetoon!

Julkaistu kohteessa Uutiset