Savonia-cup jatkuu 9.9.2018 Pohjois-Kallavedellä

Savonia-cupin seuraava (5.) osakilpailu uistellaan sunnuntaina 9.9.2018 Pohjois-Kallavedellä, kisakeskuksena Kylpylähotelli Kunnonpaikan rantasauna. Kunnonpaikka sijaitsee Kuopion ja Siilinjärven välissä, valtatie 5:n ja Joensuun rampin/liikenneympyrän välittömässä läheisyydessä. Kilpailualueena on Pohjois-Kallaveden yhteislupa-alue kilpailukarttaan rajatuilta osin: P-Kallavesi kisakartta

Veneen voi laskea vesille Kunnonpaikan vieressä sijaitsevasta Vuorelan venesatamasta (opastus Vuorelantieltä), josta parkkeeraus Kunnonpaikan paikoitusalueelle (Kunttarin veto opaskartta). Mahdollista ruuhkaa välttääkseen voi veneen operoida myös läheiseltä Vuorelan koulun venesatamasta tai Nuottarannan venerannasta, joissa molemmissa käytössä on sorapintainen loiva luonnonluiska. Näille paikoille ei ole kisajärjestäjän opastusta, sijainnit selviävät em. linkeistä. Kilpailukeskuksena oleva rantasauna sijaitsee Kylpylähotellin ”takana” rannassa. Kilpailuaika on 10-16, molemmissa päissä puolen tunnin siirtymäajat.

Tervetuloa Kunttarin Vetoon!

Julkaistu kohteessa Uutiset