Neljäs osakilpailu uisteltiin Suonenjoelle

Savonia-cup jatkui reilun kuukauden tauon jälkeen Suonenjoella Iisvedellä ja Niinivedellä, kisakeskuksena toimi Iisveden Rantapaviljonki. Kilpailun voitton uisteli edellisvuoden tapaan Tuomo Nyyssösen venekunta, saalis koostui 15 hauesta, 16 kuhasta ja 3 ahvenesta. Venekunnan suurin hauki painoin 7,9 kg ja oikeutti siten tuplapisteisiin. Hauki ei kuitenkaan ollut kisan suurin, vaan kisan suurimman kalan uisteli ja samalla pääpalkintona olleen Hondan perämoottorin kuittasi Henri Heiskasen venekunta, joiden uistelema hauki painoin peräti 9060 g. Toiseksi yleiskilpailussa uisteli Jukka Mönkkösen venekunta ja kolmanneksi Ari Kolehmaisen venekunta, molempina ns. sekasaalis haukea,kuhaa ja ahventa.

Cupon kärjessä jatkaa Suonenjoella kuudenneksi sijoittunut Tuomo Kuutsa venekuntineen. Niskaan hönkii Tuomo Nyyssösen venekunta ja pienen hajuraon takana Ari Kolehmaisen ja Jari Hurskaisen venekunnat. Terävimmän kärjenkin takana kisa on edelleen tasaista, joten kaikki on vielä auki ennen kahta viimeistä osakilpailua.

Seuraavaksi uistellaan 9.9. Pohjois-Kallavedellä (http://www.savoniacup.fi/?page_id=1922)

 

 

Julkaistu kohteessa Uutiset