Iisalmen kilpailun tulokset (päivitetty 19.6.2018)

Savonia-cup polkaistiin liikkeelle Iisalmessa 46 venekunnan voimin. Tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä oli kisailijoille haastetta kerrakseen, sillä kaksi viikkoa aiemmin samalla alueella käydyn Koillis-Savo (Lowrance) cupin osakilpailun voittotuloksesta jäätiin nyt alle kolmannekseen. Enin haukimassa oli ilmeisesti kaikonnut matalasta tai ainakin pistänyt suunsa kiinni. Kisan voittoon uisteli Tuomo Kuutsan venekunta niukalla, vain alle ahvenen erolla Jari ja Jarno Lappalaiseen. Kolmanneksi sijoittu cupin voittoa puolustava Ari Kolehmainen aisaparinaan Jussi-Pekka Järvinen.

Kilpailun suurimmat kalat kiikuttivat puntarille Sami Poikonen (hauki 6810 g), Joona Markkanen (kuha 1970 g) ja Tuomo Kuutsa (ahven 590 g).

Kisassa testattu online-tulospalvelu tökkäsi palvelimen ylikuormittumiseen, mutta tulokset saatiin kuitenkin muutoin normaalisti laskettua. Tulokset kokonaisuudessaan on päivitetty cupin nettisivuille (http://www.savoniacup.fi/?p=1954). Palvelinongelma korjataan seuraavaan kisaan.

 

Iisalmen osakilpailu käyty, tulokset (korjattu 19.6.2018):

Iisalmi 160618 Tulokset

LIVE-punnituksen seuranta kaatui palvelimen ylikuormittumiseen, asia korjataan seuraavaan osakilpailuun. Uuden järjestelmän kautta lasketut tulokset, ml. kalalajikohtaiset tulokset löytyvät Osakilpailut 2018-välilehdeltä Iisalmen osakilpailun alta. Tulokset pdf-tiedostoina myös tässä:

Iisalmi Yleiskilpailu Lopputulokset

Iisalmi Suurin Hauki Lopputulokset

Iisalmi Suurin Kuha Lopputulokset

Iisalmi Suurin Ahven Lopputulokset

Julkaistu kohteessa Uutiset