Neljä osakilpailua uisteltu

Savonia-cup on edennyt jo yli puolivälin, kun kuudesta osakilpailusta 4 on uisteltu. Neljännessä kilpailussa Keiteleellä kärkijoukkoon sijoituttiin monenlaisella taktiikalla ja saaliilla. Voittoon uisteli Jukka Mäkäräisen venekunta selkävesien haukivoittoisella saaliilla (27 haukea, joista yksi tuplakerroin 7,4 kg + 5 kuhaa ja ahven), kakkoseksi Aimo Lammen venekunta muhkealla 17 kilon kuhapotilla (15 kuhaa, 4 ahventa, 3 haukea) ja kolmoseksi Ari Kolehmaisen venekunta matalasta vedetyllä 16 hauella (yksi yli 5 kg; 5,4 kg) ryyditettynä neljällä säyneellä ja neljällä ahvenella. Cupin johtoaseman säilytti Kolehmaisen venekunta vanavedessään Kimmo Vatasen ja Tero Kangasmäen poppoot. Tämä kolmen kärki on hieman karkumatkalla seuraavista SM-kisapaikkoja vuodelle 2018 kärkkyvistä venekunnista.

Cup jatkuu 12.8. Suonenjoella Iisvedellä uisteltavassa osakilpailussa. Iisvesi palaa Savonia-cup ohjelmaan vuoden tauon jälkeen.

Julkaistu kohteessa Uutiset